lezen.png Natuurlijke speeltuin

Het ontwerp van een natuurlijke speeltuin laat u verzorgen door Bureau Sybolt Meindertsma. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een speeltuin uitermate goed afstemmen op de bestaande omgeving. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen in de natuur spelen in plaats van hun stad of dorp. Kinderen kunnen even ontsnappen aan de stedelijke sfeer en genieten van de natuurlijke speeltuin.

Afstemming
Wanneer wij een natuurlijke speeltuin ontwerpen, zoeken we verbanden die er zijn tussen het landschap en kinderspel. Vervolgens proberen wij deze verbanden te gebruiken bij het ontwerpen van de speeltuin. Hiervoor voeren wij gesprekken met de kinderen. Zo kunnen wij de speeltuin ook afstemmen op hun wensen. Bovendien geven de kinderen ons vaak leuke nieuwe ideeën die we kunnen gebruiken in ons ontwerp voor een natuurlijke speeltuin.

Ontdekkingen
Wij willen de ontwikkeling van kinderen graag bevorderen en ze nieuwe dingen laten leren op een speelse manier. In een ontwerp van een natuurlijk speeltuin nemen wij dit mee, zodat de kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken van de natuur en hun omgeving. Wilt u graag meer informatie over onze diensten of projecten, neem dan vrijblijvend contact met ons en stuur een email naar info@syboltmeindertsma.nl. U kunt natuurlijk ook ons online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.