lezen.png Straatmeubilair

Bureau Sybolt Meindertsma kan op een doelgerichte manier straatmeubilair ontwerpen en ontwikkelen.
Ons bureau houdt zich al jaren bezig met de ruimtelijke inrichting van de openbare ruimte en van kinder-speelplaatsen. Als architecten zijn wij bekwaam in het ontwerpen van straatmeubilair dat past bij de gebruikers binnen een bepaald thema. Straatmeubilair en andere objecten dienen immers een bepaalde functie. Wij bestuderen daarom voordat er aan een ontwerp wordt gewerkt de betreffende ruimte en de manier waarop deze benut wordt.
Vervolgens kunnen we straatmeubilair ontwikkelen dat helemaal past binnen de rest van de openbare ruimte en voldoet voor alle gebruikersgroepen. Dat leidt tot geheel verschillende ontwerpen die nergens op lijken, maar geheel passen binnen het thema van de opgave. Wij bieden dus altijd maatwerk met straatmeubilair dat heel eigen is.
Bent u nieuwsgierig naar wat Bureau Sybolt Meindertsma voor u kan betekenen op het gebied van straatmeubilair en andere objecten? Op deze website kunt verschillende projecten bekijken met voorbeelden van ons werk en werkwijze. Voor meer informatie nodigen wij u uit een 
email te sturen.

projectenoverzicht.png  Bekijk gerealiseerde projecten